Turistický akademický klub byl založen roku 1963 v Praze

AkceČlánky táboryFotogalerieStalo seStalo se 2024

Peruc 2024

Stejně jako v minulých letech se i letos vydala statečná výprava malých a velkých námořníků na tábor do Peruce. Tentokrát s poněkud pozměněnou sestavou účastníků a poprvé se mnou na kapitánském můstku jsme jako obvykle objevovali tajemné ostrovy, šli na výlet, užívali si koupaliště i zpívali večer u ohníčku.

V sobotu večer všechny námořníky přivítal Poseidon a přijal jejich sliby, že budou statečnými a čestnými námořníky. V dalších dnech nás pak čekaly cesty za poznáním všech možných aspektů různých ostrovů, letos to byl pirátský ostrov, hmyzí ostrov, cesta za zvířátky všech kontinentů, pohádkový a dopravní ostrov. Ve středu jsme měli krásný výlet, na kterém si děti užily také svou vydatnou dávku her.

Všichni námořníci i jejich rodiče a prarodiče (kterých jsme letos měli více než obvykle a bylo to moc fajn) dělali všechno pro to, aby tábor byl tak prima, jak nakonec byl. Zvláštní poděkování si ale zaslouží především tvůrci ostrovů a výletu a fantastické osazenstvo kuchyně, bez nichž by tábor vůbec nemohl být. Už teď se těším na další týden v pruhovaném tričku příští rok.
Eliška Fela Kubátová – T23
Odkaz na sdílené fotoalbum:  https://photos.app.goo.gl/peeGNTBw8mVbPTuE6