Turistický akademický klub byl založen roku 1963 v Praze

FotogalerieStalo se 2024Valné hromady a schůze

VALNÁ HROMADA TAKu 19.2.2024

Valná hromada se sešla v hojném počtu 82 členů (a 22 hostů)

  • Do Rady TAKu byli zvoleni: Lenka Borgesová, Šárka Fuchsová, Veronika Jiravová, Petr Kříž, Vláďa Roith, Káča Režná, Soňa Vašicová. Předsedou TAKu bude i nadále Petr Kříž Hasič.
  • Do Revizní komise TAKu byli zvoleni: Hana Kotschová, Jarmila Ledvinová, Jan Minář.
  • Členské příspěvky pro rok 2024 zůstávají v nezměněné výši podrobné informace vedle na webu.
  • Ocenění za větší slávu TAKu získali: Ivan Šimůnek (T4) za pravidelnou IT podporu organizátorů Stezky, Andrea Čapková Jiravová (T3) za pravidelnou pomoc s grafikou akcí a podporu předtančení a Petr Řehák (T12) a Honza Jeřábek (T13) za organizaci keblanských veteránů a péči o tábořiště mimo sezónu. Gratulujeme!
  • Sovice sněžní v Zooparku Zájezd dostane sponzorský dar 5 000 Kč.

A pak už byly řízky a muzika. Děkujeme, že jste zůstali i po oficiální části a popovídali si a zazpívali si s početnou kapelou. Níže si můžete prohlédnout / stáhnout schválené dokumenty a pokochat se fotkami od Veroniky Jiravové a Ivana Šimůnka.

FOTOGALERIE

Další fotografie od Ivana Šimůnka na webu T4.

POZVÁNKA

Srdečně zveme členy a příznivce TAKu na Valnou hromadu.

  • KDY: pondělí 19. 2. 2024 od 18:00 (vstup do sálu je otevřen od 17:45, pokud přijedete dříve, počkejte, prosím, ve výčepu)
  • KDE: Restaurace U Boudů v Kolovratech, mapa ( Je to stejné místo jako loni, kousek od vlaku i autobusu.)
  • Chystáte se přijít? Prosíme o vyplnění formuláře nejpozději do středy 14. 2., abychom zajistili dostatek židlí a řízků. 🙂 Prosíme, vyplňte dotazník za každou osobu zvlášť, ušetříte nám práci.

    Valná hromada je letos volební, ale i tak věříme, že zbytek dostatek času na společenskou část. Muzikanty prosíme, aby si nezapomněli hudební nástroje.

    V rámci Valné hromady bude zajištěna společná večeře, nápoje si hradí každý sám. Podrobný program Valné hromady odkaz.

    Děkujeme za všechny návrhy na ocenění “Za větší slávu TAKu”, s členy vybranými k ocenění jsme v kontaktu. Další nominace si schovejte na příští rok.

    Těšíme se na Vás!
    Rada TAKu
    rada@takpraha.cz