Turistický akademický klub byl založen roku 1963 v Praze

Články akceFotogalerieStalo se 2023

50. TAKový bál STARCI NA CHMELU – 31. 3.2023

I. předtančení pohled z balkónu

OHLASY

V pátek 31. 3. se v Domovině na bále Starci na chmelu vzdor názvu sešlo přes 200 různě mladých a tance chtivých návštěvníků. S tématem si všichni poradili hravě, takže jsme viděli noblesní Hanky v mnoha provedeních, pánové navoskovali knír, upravili vlas (někteří) i vous a hodili se do gala, dorazilo i mnoho brigáníků v montérkách, pár pionýrů a svazáků a samozřejmě nechyběli kluci z plakátu. Velké poděkování míří realizačnímu týmu Dvacítky, zejména Veronice za last minute osobní pozvánky (a věříme, že příští rok se už nenecháte takhle prosit a pořadatelům ušetříte nervy). Ocenění zaslouží i stateční předtanečníci, ale také ti, kteří místo bálu hlídali děti či vnoučata. I díky nim se nás sešlo přes 200, čímž jsme bál pohodlně dostali do černých čísel.

Užili jsme si to velmi. Díky všem organizátorům i účastníkům!
Káča Režná T20

TAKový bál Starci na chmelu byl opravdu skvělý, od muziky přes předtančení, účastníky a tanečníky a atmosféru. Poděkování patří samozřejmě organizátorkám a účastníkům. Myslím si ale, že by také zasloužili velký dík i ti, sice neviditelní, ale důležití pomocníci – rodinní příslušníci a partneři předtanečníků. Trávili sami či sami s dětmi čas v době, kdy jejich protějšky nacvičovali předtančení, a někteří dokonce oželeli tu úžasnou bálovou zábavu a hlídali doma děti nebo vnuky. Tak tedy i jim za nás všechny DĚKUJEME.
Andrea Čapková Jiravová T3

POZVÁNKA

Hoďte se do gala nebo do montérek a přijďte na 50. TAKový bál STARCI NA CHMELU. 

PROGRAM

  • 18:40 – otevíráme sál
  • 19:00 – začíná hrát hudba
  • 19:20 – oficiální zahájení 
  • 20:00 – první předtančení
  • 23:20 – druhé předtančení
  • 0:30 – konec bálu, uzavíráme sál

Pokud ještě náhodou nemáte vstupenku, můžete si ji za hotové á 380 Kč koupit u vstupu. Předprodej a rezervace končí ve čtvrtek 30.3.2023 o půlnoci!

Stoly budou označeny čísly tras, každý má své místo k sezení.

Nezapomeňte si doma hotovost na nákup občerstvení, karty bohužel zatím neberou. Do sálu je zakázáno vnášet vlastní občerstvení, tak to prosím respektujte!

Nákup a rezervace vstupenek:
TAK 300 Kč, ne TAK 340 Kč a na místě 380 Kč

  • od Veroniky Jiravové, předání si domluvte přes e-mail: verberka(@)gmail.com
  • od Lenky Borgesové, předání si domluvte přes e-mail: l.borgesova(@)seznam.cz
  • objednávka a rezervace on-line přes formulář: https://forms.gle/jinhogPuwDm2ALsr8, platba převodem a lístky na vás budou čekat u vchodu

Za celou chmelovou brigádu a trasu 20 se na vás těší Veronika Jiravová

Plakáty ke stažení

Napsat komentář