Turistický akademický klub byl založen roku 1963 v Praze

FotogalerieStalo se 2023

3. Orientační běh v Keblanech – všichni se našli!

Třetí ročník orientačního běhu v Keblanech proběhl za účasti 19 odvážlivců a 4 organizátorů. Akce započala pátečním společenských posezením v Hospůdce u Mikšálů v Nesměni na etapy dle příjezdu. Postupné příjezdy pokračovaly až do sobotního dopoledne, tedy do začátku samotných závodů. Dopoledne bylo věnováno dětské trase, kterou úspěšně zdolaly čtyři týmy, nejrychlejší tým Červených v čase 1:06:58. Odpoledne probíhal současně závod na střední a hlavní trase. Obě kategorie bezkonkurenčně ovládla rodina Traugottova a, i když to bylo chvíli napínavé, všichni závodníci se nakonec úspěšně doorientovali až do cíle. Plni dojmů a chutného jídla z Řezákovy kuchyně jsme si večer u ohně předali ceny, zazpívali a s vidinou, že už nás čeká bloudění leda tak do stanu, jsme si užili příjemný večer. Neděle pak patřila poklizení tábořiště, sběru včera nalezených kontrol a předodjezdovému obědu opět v Nesměni.

Počasí nám přálo, my jsme si to užili a kdo by si to chtěl užít alespoň virtuálně s námi a možná se i nechat zlákat na příště, podívejte se na fotky.

Za tým organizátorů Anička

FOTOGALERIE

Další fotografie: https://photos.app.goo.gl/dfuzapL8jkNzKMNu5

POZVÁNKA A INSTRUKCE

Ahoj všem příznivcům sportu v rozumném množství, i letos Vás rádi všechny zveme na orientační běh do Keblan.

Termín: 19. – 21. 5.2023

Kdo se již účastnil některého ročníku nebude překvapen, pro ostatní následuje více informací.

Prosím přihlašte se pomocí formuláře.

Sejdeme se již v pátek na tábořišti TAKu v Keblanech. Sraz večer buď v táboře, nebo v hospodě v Nesměni. Je pochopitelně možné dorazit až v sobotu, jen buďte prosím včas na místě. Dětská trasa bude startovat nejpozději v 10.

Odpoledne se uskuteční “dospělé” trasy střední a hlavní. Ty nelze kombinovat. Střední trasa bude kopírovat část kontrol té hlavní a povede tak, aby jí bylo možné absolvovat z větší části po cestách. Hlavní trasa bude nejbližší klasickému orientačnímu běhu.

V sobotu večer bude slavnostní vyhlášení a oheň – hudební nástroje s sebou. V neděli vás poprosíme o pomoc s úklidem a bude možnost dát si oběd v Nesměni.

Cenu se budeme snažit udržet co nejblíže loňskému roku, ale bude nutné zohlednit inflaci, loňské ceny: 400/200 dospělí/děti. Platit se bude na místě.

V ceně bude zahrnuto sobotní jídlo: oběd a večeře, tisk map a ceny pro vítěze a účastníky.

Vařit Vám bude Řezák, který by ocenil nějakou pomoc do kuchyně.

Ubytování ve vlastních stanech/přístřešku/pod širákem dle libosti. Ráno určitě bude čaj a horká voda na kávu a bude dostupný barel s pitnou vodou.

V případě dotazů se neváhejte ozvat.

Za organizátory 

Anička, Míma a Popi

Napsat komentář