Turistický akademický klub byl založen roku 1963 v Praze

Články tábory

Vlajkovka se pro malý zájem ruší!

O víkendu 6.-8. října se můžete těšit na vlajkovku v Keblanech.

Jedná o akci pro starší děti (14+), rodiče a přátele nejen Vlků, ale i ostatních keblanských turnusů. Nebojte se přizvat i své kamarády, kteří třeba na táboře ještě nebyli, čím víc nás bude, tím lépe:).

Sejdeme se v pátek 6. října večer v hospodě „U Mikšálů“ v Nesměni. V sobotu nás čeká vysvětlování pravidel a od zhruba desíti dopoledne slibovaná vlajkovka. Pokud tedy nemůžete přijet už v pátek večer a nevadí vám brzké vstávání, tak klidně doražte až v sobotu před desátou. Akce končí v neděli dopoledne.

Pravidla si buď můžete dopředu nastudovat (na této adrese: http://www.vlajkova.cz/pravidla.php) anebo si je od nás nechat vysvětlit až na místě. V porovnání se standartní vlajkovkou bude naše hra o polovinu kratší ( i tak věřím, že výživná).

Jídlo budeme v kuchyni mimo snídaně vařit společné. Nezapomeňte si s sebou ale přibalit teplé oblečení, stan a čelovku. 

Kdo se plánujete zúčastnit, tak nám to dejte nejpozději do neděle 10. září vědět, ať víme, zda-li nás bude dost a s kým máme počítat. Spolu s tím, prosím, pošlete i zálohu 500 korun na číslo účtu: 2701598753/2010 a do poznámky napište „vlajkovka“ a své jméno.

Těšíme se a zatím se mějte hezky,

Martina a Jenda

Napsat komentář