Turistický akademický klub byl založen roku 1963 v Praze

Stalo se 2023Ze společnosti

Rozloučení s Marií Stulíkovou 18. 6. 2023

V evangelickém sboru v Libčicích nad Vltavou, kam s Maruš patříme, jsme se dohodli, že uspořádáme rozloučení pro všechny ty, kteří se pohřbu v kruhu rodinném nemohli zúčastnit.

Rozloučení se bude konat od 14:00 v neděli 18.6.2023 v evangelickém kostele v Libčicích nad Vltavou (viz dole mapka), který je vzdálen do 5 min chůze (270 m) od nádraží. Vlaky na této trati jezdí po půlhodině z Masarykovo nádraží (xx:12, xx:42) a jízda trvá 26 min. Pokud byste chtěli přijet vlakem pak můžete např. použít spoj Os9634, který z Masarykova nádraží odjíždí v 13:12 a přijíždí 13:38. Pokud by někdo potřeboval přijet autem, pak v příloze je uvedena mapka s vyznačenými parkovišti.

Rozloučení bude mít dvě části.

První je v kostele a bude asi trvat jednu hodinu. Úvodní bohoslužba bude doprovozena spirituály, komorní muzikou a varhany. Program se v tuto chvíli ještě upřesňuje. Po hudební části si budou moci návštěvníci prohlédnout vystavené kresby Maruš a promítány fotky.  

Druhá část bude probíhat v přilehlé farní zahradě a bude mít volný průběh. Bude hrát kapela složená z těch, kteří s námi vandrovali po mnoho let a budou tak hrát Maruš nahoru oblíbené písničky z mnoha zpěvníků. Bude to taková slezina. Občerstvení bude zajištěno.

Tak to je asi tak vše a vězte že jste vítáni.

Zdraví

Petr

 P.S. Jedničková kapela přivítá samozřejmě všechny muzikanty z ostatních tras, kteří znali Maruš ze Stezek, Spanilek, Pantakovek a odjinud a kteří by ji také chtěli zahrát s námi. 

Maruška (Dolomity 2012). Vzpomíná Jirka Domlátil T8