Turistický akademický klub byl založen roku 1963 v Praze

AkceChystá se

ORIENŤÁK 24.-26.5-2024

Ahoj všem (i příznivcům sportu v rozumném množství),

letos Vás opět rádi všechny zveme na orientační běh (či výlet!) do Keblan.

Termín: 24. – 26. 5.

Víkend v Keblanech je určen nejen pro orientační běžce, ale primárně pro všechny. Nemusíte pravidelně běhat, běhat vůbec nebo být zkušený navigátor, abyste zvládli absolvovat a užít si některou z tratí. 

Pořádání této akce nás baví a rádi se tam s Vámi potkáme, ale musí nás být nějaké rozumné množství, aby se vložené úsilí a čas vyplatily. Proto Vás poprosíme o přihlášení pomocí google formuláře, ať víme, s kolika účastníky můžeme počítat a zda se letošní ročník uskuteční. Poprosíme o přihlášení ideálně hned, nejdéle do konce dubna.

Prosím přihlaste se pomocí formuláře:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf3kGYMvSdo9Q7TeD0DmbdtIAMnHXxFS_HZQ50D1tx9718Efw/viewform?usp=sharing

Bližší info bude následovat začátkem května. Předběžně bude organizace jako v minulých ročnících. Tedy sraz v pátek večer, nebo v sobotu ráno (start dětské trasy cca 10:00, dospělé po obědě). V sobotu večer posezení u ohně a vyhlášení výsledků. Odjezd v neděli s možností tradičního oběda v Nesměni.

Ubytování ve vlastních stanech/přístřešku/pod širákem dle libosti. Ráno určitě bude čaj a horká voda na kávu a bude dostupný barel s pitnou vodou. V rámci startovného zajistíme i sobotní oběd a večeři.

V případě dotazů se neváhejte ozvat.

Za organizátory 

Anička, Míma a Popi