Turistický akademický klub byl založen roku 1963 v Praze

FotogalerieStalo se 2023

Vítání léta – 20. 6. 2023

Poděkování

Vážení,
moc děkuji za prostředí, které jste letos ve Vojanových sadech vytvořili. Bylo to príma.
Rád připravím další ročník 2024.
Mirda Hoza tr. 3

ZVACÍ DOPIS

Vážení, tak se nám to blíží. konání bude v úterý 20.6. – 19.00 až 24.00.

Prosím, věnujte trochu času následujícím poznámkám.

Především jsme ve Vojankách hosty a tak se prosím, dle toho chovejte. Nenechte své roztomilé dětičky lézt po stromech a dělat věci přesahující rámec slušného chování.

Nechovejte se jako hulváti k lavičkám. Především bych byl rád, aby byly pro všechny. Nedělejte si z nich šatnu stylem „tady už je to obsazeno“ To si raději přineste skládací věšák.

Lavičky nepřetahujte. jsou na hranici své životnosti. Po skončení akce už na lavičky nesahejte, nechteje tak, jak je opouštíte.

Vojanovy sady jsou pro veřejnost otevřeny do 20.00 hod. My začínáme od 19.00. Není s tím problém. WC máme předplaceno, do 20.00 hod hlásíte obsluze, že patříte k akci TAKu.

Každým rokem se najde několik lidí v „civilu“ s tím, že jsou pozváni nějakým hudebníkem a jdou se „jen kouknout“. Pokud někoho pozvete, musí mít na sobě oblečení ve stylu a platí vstupné – tedy „všimné“.

Pravidla jsou už víc jak třicet let stále stejná. Že to mnozí chápou jinak, tak to mě je opravdu líto. Není to tak dávno, co se jeden letitý člen TAKu docela rozčílil, když jsem tam nepustil mladšího člena jeho rodiny s kolem, helmou
a v cyklisticky-sportovním oblečení.

Pravidla jsem stanovil já a jinak si to už ani neumíme představit. Prostě nás to baví. Budu u brány a jsem to zase já, kdo si dovolí někoho nevpustit, když se budu domnívat že pro tento večer nic neudělal a přišel nepřipraven.

Pro tento rok je připraveno malé zpestření. Bude se konat hromadné foto všech zúčastněných.
Sejdeme se ve 20.15 hod v zadním traktu u vchodu do min. financí, kde už si nás pan fotograf porovná tak, abychom se na fotku vešli.

Rád vás všechny opět uvidím, už se těším

Mirda Hoza, trasa 3

Napsat komentář